Vol plannen het nieuwe jaar in

2 januari 2023

Vol plannen het nieuwe jaar in

Mede dankzij onze leden, donateurs en betrokkenen van Natuur en Milieufederatie Noord-Holland (MNH), was 2022 voor ons een rijk jaar met mooie resultaten. Zo realiseerden we Greenspots voor Biodiversiteit op verschillende plekken. We legden samen met zorginstellingen en agrariërs voedselbossen aan. Met omwonenden van Schiphol maakten we duidelijk dat de milieuvervuiling en gezondheidsschade van de luchthaven echt moet stoppen. We gaan verder op deze ingeslagen weg. Samen op weg naar een groen, gezond en leefbaar Noord-Holland.

Onze behaalde successen

Plannen 2023

In 2023 blijven we bestaande initiatieven omarmen en pakken we samen nieuwe initiatieven op. We zetten onze kennis en energie in voor een Noord-Holland waar mensen én natuur zich volop kunnen ontplooien. En we treffen voorbereidingen voor de verkiezingen in het voorjaar van 2023. Ook dit jaar staan we voor je klaar. Heb je vragen, adviezen of opmerkingen? Laat het ons weten via mnh@mnh.nl.

Help je mee?

Dankzij steun hebben wij onze acties in de praktijk kunnen brengen. Wil je ons helpen om onze plannen in 2023 te kunnen blijven uitvoeren? Dan is een donatie van harte welkom.