Steun ons werk

Wij zetten door, help je mee?

Noord-Holland is de op één na dichtstbevolkte provincie in Nederland. Juist hier is het belangrijk dat de natuur en de gezondheid van de inwoners beschermd wordt. Al sinds 1969 zetten we ons in voor een groen, gezond en leefbaar Noord-Holland. Help jij mee?

Doe een donatie

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons financieel een handje helpen? Dan kun je er voor kiezen ons een eenmalige donatie te doen.

Ik wil doneren

Neem ons op in je testament

Een andere manier om MNH te steunen is door ons op te nemen in je testament. Onze juridische adviseur kan je daarbij helpen.

Meer over nalaten

Het belang van donaties

Sinds enkele jaren ontvangen wij niet langer een standaard financiering vanuit de Provincie. Dit betekent dat we geheel verantwoordelijk zijn voor het financieren van onze projecten, bijvoorbeeld door het aanschrijven van fondsen. Om onafhankelijk te werken zijn (periodieke) donaties voor ons ontzettend waardevol.

De Nationale Postcode Loterij

Sinds 1996 steunt de Nationale Postcode Loterij de twaalf provinciale Natuur- en Milieufederaties. Dankzij deze bijdrage kunnen we blijven investeren in projecten. Ook jij kunt ons steunen via de loterij. Meer informatie? Kijk dan op Postcodeloterij.nl.

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van ons werk? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!