Ideeënavond “Groen in de Buurt” Heiloo

Ideeënavond "Groen in de Buurt" Heiloo

21 november 2023 - 21 november 2023
19.00 uur - 21.00 uur

  Ideeënavond Groen in de Buurt Heiloo

  Heb jij een idee om jouw wijk in Heiloo een stukje groener te maken? En lijkt het je leuk samen met buren aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor deze ideeënavond ‘’Groen in de Buurt’’ op dinsdag 21 november! De bijeenkomst vindt plaats bij Trefpunt Heiloo aan de Abraham du Bois-Hof 2 in Heiloo.

  Ik meld me aan

  We geven ook een ideeënavond in Bergen. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.

  Programma

  Vanaf 18.45 is de inloop en staat de koffie en thee voor je klaar. We starten om 19.00 met een introductie van het project ‘’Groen in de Buurt’’ en een toelichting over het doen van een aanvraag. We delen inspiratie met jullie en gaan daarna uit elkaar voor een brainstormsessie. Je kan dan samen met je buren of juist met nieuwe gezichten jouw groene idee in grote lijnen bedenken. Er zijn onder andere mensen van de gemeente en ecologen van Landschap NH aanwezig om met je mee te denken. We sluiten af om 21.00 met een toelichting over het vervolg.

  Na deze bijeenkomst wordt er een contactpersoon (‘coach’) aangewezen voor de mensen die een concreet idee willen gaan uitwerken. Deze coach kan je verder adviseren en helpen om tot mooie aanvraag te komen. Uiteraard kun je ook op een later moment contact zoeken en advies vragen. Op een later moment volgt een tweede bijeenkomst waarop er weer de mogelijkheid is om advies te krijgen en jouw idee verder uit te werken.

  Ik meld me aan

  We geven ook een ideeënavond in Bergen. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.

  Meer informatie?

  Neem contact op met Minella Haazelager voor vragen meer informatie via minella@mnh.nl of 06-40559298.

  Dit evenement wordt georganiseerd door:

  Terug naar agenda

  Ideeënavond “Groen in de Buurt” Heiloo

  Abraham du Bois-Hof, Heiloo, Netherlands