Ideeënavond ‘’Groen in de Buurt’’ Bergen

Ideeënavond ‘’Groen in de Buurt’’ Bergen

23 november 2023 - 23 november 2023
19.00 uur - 21.00 uur

  Ideeënavond ‘’Groen in de Buurt’’ Bergen

  Heb jij een idee om jouw wijk in Bergen een stukje groener te maken? En lijkt het je leuk samen met buren aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor deze ideeënavond ‘’Groen in de Buurt’’ op donderdag 23 november! De bijeenkomst vindt plaats bij de bibliotheek aan de Dreef 1 in Bergen. 

  Ik meld mij aan

  Programma

  We starten om 19.00 met een introductie van het project ‘’Groen in de Buurt’’ en een toelichting over het doen van een aanvraag. We delen inspiratie met jullie en gaan daarna uit elkaar voor een brainstormsessie. Je kan dan samen met je buren of juist met nieuwe gezichten jouw groene idee in grote lijnen bedenken. Er zijn onder andere mensen van de gemeente en ecologen van Landschap NH aanwezig om met je mee te denken. We sluiten af om 21.00 uur met een toelichting over het vervolg.

  Na deze bijeenkomst wordt er een contactpersoon (‘coach’) aangewezen voor de mensen die een concreet idee willen gaan uitwerken. Deze coach kan je verder adviseren en helpen om tot een mooie aanvraag te komen. Uiteraard kun je ook op een later moment contact opnemen en advies vragen. Op een later moment volgt een tweede bijeenkomst waarop er weer mogelijkheid is om advies te krijgen en jouw idee verder uit te werken.

  Ik meld mij aan

  Meer informatie?

  Neem contact op met Minella Haazelager voor vragen meer informatie via minella@mnh.nl.

  Dit evenement wordt georganiseerd door:

  Terug naar agenda

  Ideeënavond ‘’Groen in de Buurt’’ Bergen

  Dreef 1, Bergen, Netherlands