Uitnodiging: Duurzaam en slim verlichten in je onderneming

Uitnodiging: Duurzaam en slim verlichten in je onderneming

26 april 2021
15.00 uur - 16.30 uur

  • Organisatie: Natuur en Milieufederatie Friesland, Groningen en Noord-Holland
  • Inschrijven bij: Natuur en Milieufederatie Groningen

Uitnodiging: Duurzaam en slim verlichten voor een mooie nachtbeleving in je onderneming

Duisternis is een van de kernwaarden van het Waddengebied. Veel bezoekers geven aan dat ze dit enorm waarderen. Om het belang en de beleving van een donkere nacht te onderstrepen hebben de natuur- en milieufederaties van Friesland, Groningen en Noord-Holland in elke provincie een pilot ‘slim en duurzaam verlichten’ gedaan bij toeristische ondernemers. Een expert heeft hun advies gegeven over wat ze kunnen doen om lichtvervuiling te voorkomen, zodat gasten zonder de weg kwijt te raken van een donkere nacht en sterrenhemel kunnen genieten. Deze aanbevelingen willen we graag met jullie delen tijdens onze ondernemersbijeenkomst op maandag 26 april.

Tijdens de bijeenkomst is er alle gelegenheid om je te laten informeren over de voordelen van een onafhankelijke lichtscan. Ga in gesprek met André ter Velde van CLAFIS Ingenieus. Na afloop kunnen enkele ondernemers zich aanmelden voor een zogenaamde avondschouw waarin verteld wordt over de mogelijkheden om je verlichting aan te passen binnen jouw eigen bedrijf. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan hier aan voor onze online ondernemersbijeenkomst op maandag 26 april van 15.00 uur tot 16.30 uur. Wij sturen je dan van tevoren een Zoom link.

Graag tot dan!

Donkerte van de Wadden

Deze bijeenkomst is onderdeel van het Programma Donkerte van het Waddengebied (2020-2023). Dit programma heeft als doel bewoners, recreanten en toeristen in het Waddengebied de kernkwaliteit duisternis van Werelderfgoed Waddenzee te laten ervaren en deze te versterken.

Terug naar agenda

Uitnodiging: Duurzaam en slim verlichten in je onderneming

Kleine Tocht, Zaandam, Netherlands