Nacht van de Nacht

Nacht van de Nacht

26 oktober 2019
00.00 - 24.00

  • Organisatie: Natuur en Milieufederatie Noord-Holland
  • Meer informatie: Natuur en Milieufederatie Noord-Holland
  • Website: www.nachtvandenacht.nl

Met de Nacht van de Nacht vieren we het belang van een donkere nacht voor natuur en mens. Op zaterdag 26 oktober 2019 wordt de Nacht van de Nacht voor de 15e keer georganiseerd en ook dit jaar willen we er weer een groot succes van maken. Jaarlijks bezoeken duizenden mensen in Noord-Holland de nachtwandelingen en vaartochten door polder, bos en duin. Bij Volkssterrenwachten staan de kijkers klaar en vleermuizen, nachtvlinders en uilen geven een kijkje in hun nachtleven… Organiseer jij of jouw organisatie ook een evenement? Meld deze dan snel aan.

Eenvoudig aanmelden

Je kunt jouw activiteit toevoegen via de website van Nacht van de Nacht. Heb je nog geen idee wat voor activiteit je dit jaar wil organiseren? Wij hebben een aantal suggesties voor je op een rij gezet. Deze zijn te vinden in onze inspiratiegids.

Meer informatie?

Op onze website www.nachtvandenacht.nl staat meer achtergrondinformatie over deze jaarlijkse belevenis. Bovendien vind je hier alle promotiemateriaal dat je voor dit evenement kunt inzetten. Voor vragen of opmerkingen kun je ook contact opnemen met Carolien Brussel van Natuur en Milieufederatie Noord-Holland, carolien.brussel@mnh.nl of 075-6351598.

Terug naar agenda

Nacht van de Nacht

Kleine Tocht, Zaandam, Netherlands