Nacht van de Nacht

Nacht van de Nacht

30 oktober 2021 - 30 oktober 2021
00.00 - 24.00

  • Organisatie: Natuur en Milieufederatie Noord-Holland
  • Meer informatie: Natuur en Milieufederatie Noord-Holland
  • Website: www.nachtvandenacht.nl

Nacht van de Nacht

Met de Nacht van de Nacht vieren we het belang van een donkere nacht voor natuur en mens. Op zaterdag 30 oktober 2021 wordt de Nacht van de Nacht voor de 17e keer georganiseerd en ook dit jaar willen we er weer een groot succes van maken. Jaarlijks bezoeken duizenden mensen in Noord-Holland de nachtwandelingen en vaartochten door polder, bos en duin. Bij Volkssterrenwachten staan de kijkers klaar en vleermuizen, nachtvlinders en uilen geven een kijkje in hun nachtleven… Organiseer jij of jouw organisatie ook een evenement? Meld deze dan snel aan via de website van Nacht van de Nacht. Of wil je zelf naar een van de activiteiten? Bekijk dan het volledige overzicht.

Inspiratiegids

Heb je nog geen idee wat voor activiteit je dit jaar wil organiseren? Wij hebben een aantal suggesties voor je op een rij gezet. Deze zijn te vinden in onze inspiratiegids.

Meer informatie?

Op onze website www.nachtvandenacht.nl en onze projectpagina staat meer achtergrondinformatie over deze jaarlijkse belevenis. Bovendien vind je hier alle promotiemateriaal dat je voor dit evenement kunt inzetten.

Terug naar agenda

Nacht van de Nacht

Kleine Tocht, Zaandam, Netherlands