Nacht van de Nacht

Project | Thema: Mooi en gezond Noord-Holland

Nacht van de Nacht

Met de Nacht van de Nacht vieren we het belang van een donkere nacht voor natuur en mens. Dat doen we ieder jaar op de laatste zaterdag van oktober. Jaarlijks bezoeken duizenden mensen in Noord-Holland de nachtwandelingen en vaartochten door polder, bos en duin. Bij Volkssterrenwachten staan de kijkers klaar en vleermuizen, nachtvlinders en uilen geven een kijkje in hun nachtleven…

Doe je ook mee?

De Nacht van de Nacht is niet alleen leuk voor de deelnemers, ook participerende organisaties krijgen de nodige aandacht. We kijken ernaar uit om mooie en bijzondere activiteiten aan de lijst toe te voegen. Wil jij met jouw organisatie meedoen? Je kunt je activiteit dan toevoegen via de website van Nacht van de Nacht. Heb je nog geen idee wat voor activiteit je dit jaar wil organiseren? Wij hebben een aantal suggesties voor je op een rij gezet.

Doe het licht uit in jouw bedrijf

Laat je bovendien inspireren door voorbeelden als TATA Steel en de Amsterdamse Zuidas. Door tijdens de Nacht van de Nacht te laten zien dat je ook bewust met verlichting om gaat. Wat jouw bedrijf kan doen lees je hier en je actie kun je zelf op de kaart van de Nacht van de Nacht zetten.

Meer informatie?

Op onze website Nachtvandenacht.nl staat meer achtergrondinformatie over deze jaarlijkse belevenis. Bovendien vind je hier alle promotiemateriaal dat je voor dit evenement kunt inzetten.

Meer weten over dit project?

Profiel Carolien Brussel

Carolien Brussel

Communicatiemedewerker