Politiek Café in het teken van natuur en landbouw

30 januari 2023

Politiek Café – Natuur op het stembiljet

Wie gaat de grote klimaatproblemen oplossen?

Op woensdag 8 maart organiseren de natuurorganisaties vanaf 19.00 uur samen hét Politiek Café. Deze vindt plaats in de Gasfabriek aan de Helderseweg 28 in Alkmaar. Het doel van deze bijeenkomst is om kiezers te informeren over de standpunten van de aanwezige partijen op het gebied van natuur, water, landbouw en landschap. Tijdens deze avond is er veel interactie tussen het publiek en de lijsttrekkers. De Provinciale Statenverkiezingen zijn van groot belang voor een gezonde leefomgeving en de kwaliteit van onze natuur en de toekomst van het Noord-Hollands landschap. Wij vragen ons daarom af: welke partijen willen werk maken van oplossingen voor de vele opgaves die spelen, en zo ja, hoe?

Het wordt een interactieve avond waarbij lijsttrekkers in gesprek gaan met het aanwezige publiek. Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan voor dit Politieke Café.

Deel jouw vraag of idee

Heb je een prikkelende vraag of een inspirerend idee voor het Politiek Café? We streven ernaar om jouw inbreng tijdens de avond aan bod te laten komen. Dit kan op de thema’s: natuur, water, landbouw en landschap. Laat het aan ons weten via dit formulier.

Deelnemende organisaties

Dit Politiek Café wordt georganiseerd door Landschap Noord-Holland, Natuurmonumenten, IVN Noord-Holland, Goois Natuurreservaat en de Natuur en Milieufederatie Noord-Holland. In aanloop naar 8 maart wordt een definitief programma vastgesteld.

Ja, ik meld mij aan.