Nacht van de Nacht en Nacht van het Wad op 30 oktober 2021

26 augustus 2021

Nacht van de Nacht en Nacht van het Wad op 30 oktober 2021

Afgelopen jaar hebben we vanwege het Coronavirus helaas alle fysieke Nacht van de Nacht evenementen moeten annuleren. Dat was voor iedereen natuurlijk een teleurstelling. 2019 was nog een recordjaar met landelijk meer dan 550 evenementen en 45.000 bezoekers. Gezien de huidige situatie ziet het er naar uit dat we in oktober weer een echte Nacht van de Nacht mogen beleven. Met fysieke activiteiten. Uiteraard onder voorbehoud. We roepen daarom iedereen op om dit jaar weer mee te doen en een mooie activiteit te organiseren tijdens de Nacht van de Nacht van zaterdag 30 oktober.

Nacht van het Wad

Deze dag organiseren we ook Nacht van het Wad. Wil je een nachtelijke activiteit organiseren langs de Waddenkust? Laat het ons dan ook weten! Sterrenclubs, wandelverenigingen, de Forten, natuurgebieden, boswachters, restaurants, natuurfotografen, landschappen, IVN, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, biologen, vleermuisdeskundigen, kunstenaars, wetenschappers, etc, etc… Doen jullie dit jaar ook weer mee?

Eenvoudig aanmelden

Je kunt je activiteit aanmelden via de website van Nacht van de Nacht. Dit kan ook voor je activiteiten voor Nacht van het Wad. Heb je nog geen idee wat voor activiteit je dit jaar wilt organiseren? Wij hebben een aantal suggesties voor je op een rij gezet. Deze zijn te vinden in onze inspiratiegids. Op de website staat meer achtergrondinformatie over deze jaarlijkse belevenis, de evenementen op een rij en een pagina waar gemeenten en bedrijven zich kunnen aanmelden. Bovendien vind je hier alle promotiemateriaal dat je voor dit evenement kunt inzetten.

Nieuwe website

Afgelopen maanden hebben we niet stil gezeten! Als je een kijkje neemt op onze site zal je zien dat deze is vernieuwd. We hebben een meldpunt lichthinder toegevoegd: https://www.nachtvandenacht.nl/lichthinder/ met nu al honderden meldingen! En naar aanleiding van de meldingen zijn al vele zaken opgelost. Ervaar jij lichthinder bij je in de buurt? Laat het ons via het meldpunt weten.