Kies de landelijke winnaar

28 april 2015

Kies de landelijke winnaar

7 juni is de prijswinnaar bekend.

Stemt u ook?

Deze week heeft de landelijke juryvoorzitter Flip van Duijn (zoon van Annie M.G. Schmidt) samen met Henny Radstaak (Vroege Vogels) en Corinne de Jonge van Ellemeet (netwerkdirecteur De Natuur en Milieufederaties) de drie provinciale kandidaten voor de landelijke Pluk van de Pettefletprijs geselecteerd.

Op 10 mei worden deze drie kandidaten voor de landelijke Pluk van de Pettefletprijs bekend gemaakt via Vroege Vogels.  Wie dit zijn maken we natuurlijk rond die datum bekend.  De drie genomineerden komen met een portret in Vroege Vogels en u als publiek kunt dan via de site van Vroege Vogels uw stem uitbrengen.

De portretten die Vroege Vogels van de drie regionale winnaars maakt plaatsen ze ook op de website van Vroege Vogels. Daar kunt u ook uw stem uitbrengen want het publiek wijst de uiteindelijke winnaar aan. Op 7 juni volgt in Vroege Vogels de bekendmaking van en prijsuitreiking aan de winnaar. De drie genomineerden worden vanzelfsprekend uitgenodigd om de rechtstreekse uitzending van Vroege Vogels op zondag 7 juni bij te wonen.

Pluk viert feest copyright