GoodFoodClub genomineerd voor Gezonde Innovatie Awards

23 november 2022

GoodFoodClub genomineerd voor Gezonde Innovatie Awards

De GoodFoodClub is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Awards 2022/2023. Dat hebben Foodlog en FoodPersonality op 22 november bekendgemaakt tijdens de ‘Free From Functional Food Expo’ in Amsterdam. De awards zijn complimentprijzen voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon.

Afbeelding met oproep Stem op de GoodFoodclub bij de Gezonde Innovatie Awards

In de spotlights

Uit 99 aanmeldingen is de GoodFoodClub door een vakjury genomineerd voor de Gezonde Innovatie Awards. Deze nominatie valt onder de categorie van initiatieven. De awards kennen namelijk twee categorieën: initiatieven en producten. Foodlog en FoodPersonality vinden het belangrijk dat mensen gezond(er) eten en leven. Daarom zetten zij producten en initiatieven die daar daadwerkelijk aan bijdragen in de spotlights.

Compliment

De nominatie is al een compliment op zich, maar de GoodFoodClub wil de prijs ook graag winnen. Het platform is een initiatief van de Natuur en Milieufederaties om het aandeel van duurzaam, lokaal en gezond voedsel te vergroten. Sinds 2019 vind je op deze website allerlei duurzame voedsel- en landbouwinitiatieven in alle provincies.

Stem voor de GoodFoodClub

Je kunt stemmen t/m 8 januari 2023