Milieudefensie Academie voor natuur- en milieugroepen

2 april 2014

Milieudefensie Academie voor natuur- en milieugroepen

Ben je bezig met milieu en duurzaamheid en loop je af en toe tegen zaken aan waar je geen oplossing voor weet? Dan is de Milieudefensie Academie het helemaal voor jou! Maandelijks behandelen we onderwerpen waarmee we lokale initiatieven een steuntje in de rug willen geven.

  • De workshop van 16 april staat in het teken van het goed draaiend houden van je initiatief. Hoe bind je de juiste mensen aan je? Hoe zorg je ervoor dat mensen niet teleurgesteld afhaken? Kortom: hoe zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt, en je kans van slagen zo groot mogelijk wordt?
  • Op 14 mei kijken we naar de manieren om geld en middelen bij elkaar te krijgen voor het uitvoeren van je initiatief. Onze fondsenwervers nemen je mee in de ins en outs van het zoeken en vinden van gelden.
  • De laatste cursus voor de zomervakantie is op 11 juni en gaat over leiderschap. Hoe zorg je er nu voor dat mensen warm lopen voor jouw project? En hoe zorg je er vervolgens voor dat ze actief blijven? Met een aantal ervaren organizers kijken we naar manieren om nieuwe mensen te vinden en te binden.

Meer weten? Schrijf je hier in