Bomen zoeken een plek

13 juni 2023

Bomen zoeken een plek

Doe mee, draag bij aan een beter klimaat en verhoog de biodiversiteit

Ben jij een agrariër, eigenaar van een voedselbos, particulier, bedrijf of overheid met minimaal 500 m2 beschikbare grond? Dan zijn wij op zoek naar jou! In samenwerking met Landschap Noord-Holland willen wij graag samen met jou inheemse bomen en struiken aanplanten. En het goede nieuws is dat de bomen en struiken gratis geleverd worden.

We maken hiervoor samen met jou een plan welke inheemse bomen en struiken het beste passen op jouw grond. Daarnaast ondersteunen we de aanplant en leveren de bomen en struiken. Als tegenprestatie verwachten we van jou als grondeigenaar dat je meehelpt met de aanplant en de bomen en struiken voor lange tijd laat staan.

Dit is jouw kans om een positieve impact te hebben op de natuur en het milieu. Het aanplanten van bomen biedt namelijk talloze voordelen. Niet alleen helpen ze bij het vastleggen van CO2, maar ze dragen ook bij aan het verhogen van de biodiversiteit. Bovendien zorgen bomen voor verkoeling en dragen ze bij aan een gezondere waterhuishouding van de grond. Samen creëren we een groenere en duurzamere omgeving. Doe mee en word partner in natuurbehoud en landschapsverbetering.

Meld je vandaag nog aan en sluit je aan bij ons initiatief om inheemse bomen aan te planten. Samen kunnen we een verschil maken en een duurzame toekomst opbouwen. Voor meer informatie zie www.planboom.nl of neem contact op met Arnoud de vries (a.devries@natuurlijkezaken.nl) en ontdek hoe jouw grond kan bijdragen aan een groenere wereld!

Dit project is mede mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning van het Prins Bernard Cultuurfonds en de Postcodeloterij.

Meer informatie?

Profiel Mandy Schouws

Mandy Schouws

Projectleider Duurzame Energie en Gezonde Leefomgeving