Verkiezingsdebat in Hollands Kroon

Verkiezingsdebat in Hollands Kroon

9 maart 2022 - 9 maart 2022
19.30 uur - 21.30 uur

  • Organisatie: Natuur- en milieuorganisaties

Verkiezingsdebat Hollands Kroon

Binnenkort zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen! De natuur- en milieuorganisaties organiseren daarom samen hét natuurdebat in Hollands Kroon. Want, er liggen legio kansen om de komende vier jaar Hollands Kroon biodiverser én mooier te maken. Wij hebben daarvoor concrete ideeën en zien dat lokale organisaties en inwoners ook plannen maken.

Samen in gesprek

De lijsttrekkers van de politieke partijen in Hollands Kroon gaan hierover in gesprek o.l.v. Sijas Akkerman van de Natuur en Milieufederatie Noord-Holland en Ernest Briët van Landschap Noord-Holland. Een groene (en gezonde) leefomgeving: wat betekent dit voor hen, welke kansen liggen er? Hoe zien de lijsstrekkers dat? En wat gaan zij concreet doen ná de verkiezingen, in de komende vier jaar?

Bijwonen

Het debat wordt live uitgezonden via Youtube. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.  Wil je op locatie aanwezig zijn (Cultuurschuur in Wieringerwerf)? Dat kan ook. Meld je dan hier aan. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus aanmelden is noodzakelijk. We nodigen je van harte uit deze inspirerende avond mee te beleven.

Tijd: 19.30-21.30 uur

Inbreng vooraf

Heb je een prikkelende vraag of een inspirerend idee? Graag bieden wij je de gelegenheid om dit vooraf met ons te delen. Dat kan op de thema’s: landschap, natuur of lokale initiatieven. 

Ja, ik geef graag mijn inbreng

Terug naar agenda

Verkiezingsdebat in Hollands Kroon

Kleine Tocht, Zaandam, Netherlands