Uitnodiging online Inspiratiemiddag Boerenlandvogels 23 februari 2022

Uitnodiging online Inspiratiemiddag Boerenlandvogels 23 februari 2022

23 februari 2022 - 23 februari 2022
14.30 - 16.00

  • Meer informatie: Landschap Noord-Holland

Op woensdag 23 februari a.s. organiseert Landschap Noord-Holland de derde Inspiratiemiddag Boerenlandvogels. ‘Een middag om te leren, kennis te delen en nieuwe inzichten te krijgen over alles wat er speelt rond boerenlandvogels’. De middag organiseren ze voor vrijwilligers, boeren, beleidsmakers, faunabeheerders en natuurbeheerders die in hun dagelijks werk met boerenlandvogels te maken hebben en markeert de start van het weidevogelseizoen 2022.

Workshops en lezingen
Er zijn lezingen en workshops en er is gelegenheid om elkaar te spreken en ervaringen uit te wisselen in een online koffiecorner. Ruben Smit laat beelden zien van zijn nieuwste film Grutto! en geeft een kijkje achter de schermen bij het maken van de film. Deze keer is de inspiratiemiddag alleen online, via Zoom, te volgen in verband met corona beperkende maatregelen vanuit de overheid.

Dagvoorzitter is Margreet Reijntjes, bekend van o.a. Vroege Vogels dat zij met Ivo de Wijs presenteerde. Tegenwoordig is Margreet presentator bij NPO 1.

Je kunt het programma bekijken op de website van Landschap Noord-Holland en je inschrijven. Je kunt je voorkeur opgeven voor diverse lezingen en workshops. Na aanmelding ontvang je twee dagen van tevoren een link voor de Zoomsessie in je mail.

Aanmelden kan tot uiterlijk 16 februari.

Terug naar agenda

Uitnodiging online Inspiratiemiddag Boerenlandvogels 23 februari 2022

Landschap Noord-Holland, Schuine Hondsbosschelaan, Heiloo, Netherlands