Save the date: jubileumfeest 50 jaar MNH

Save the date: jubileumfeest 50 jaar MNH

18 december 2019
15.00 - 18.15

Jubileumfeest 50 jaar MNH

Dit jaar viert de Natuur en Milieufederatie Noord-Holland haar 50-jarig bestaan. Daarmee zijn we de oudste (provinciale) milieufederatie in Nederland. En dat vieren we met een jubileumsymposium op woensdag 18 december bij PLLEK in Amsterdam! Ben je erbij? Meld je hier aan.

Burgerparticipatie

Sinds onze oprichting in 1969 zijn wij pioniers in het samen met burgers oplossen van milieuproblemen. De afgelopen vijftig jaar noemden we dat vaak actievoeren. Nu heet het participatie. Maar is de burgerparticipatie van nu radicaal genoeg om de huidige milieuproblemen op tijd op te lossen? Wordt er door de machtige bestuurders echt naar burgers – en de natuur ! – geluisterd? Deze vragen komen allemaal aan bod tijdens ons jubileumsymposium.

Uitnodiging

We nodigen je daarom graag uit voor onze jubileumviering op woensdag 18 december 2019. Het programma duurt van 15:00 tot 18:15 uur, inclusief borrel. Samen met topbestuurders, politici, trendwatchers en filosofen beantwoorden we deze middag de vraag of we beter kunnen protesteren of participeren om Noord-Holland snel gezond en duurzaam te maken.

Het volledige programma kun je hier bekijken. We hopen je te verwelkomen op ons jubileum. Graag tot 18 december!

Terug naar agenda

Save the date: jubileumfeest 50 jaar MNH

Pllek, T.T. Neveritaweg, Amsterdam, Netherlands