Politiek Café 8 maart – Natuur op het stembiljet

Politiek Café 8 maart – Natuur op het stembiljet

8 maart 2023 - 8 maart 2023
19.00 uur - 21.30 uur

  Politiek Café 8 maart

  Wie gaat de grote klimaatproblemen oplossen?

  Binnenkort zijn er weer Provinciale Statenverkiezingen! De natuurorganisaties organiseren daarom op woensdag 8 maart vanaf 19 uur samen hét Politiek Café. Het wordt een interactieve avond en je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De avond vindt plaats in de Gasfabriek, de Helderseweg 28 in Alkmaar. Je kunt je hier aanmelden.

  Wat zijn de verschillende standpunten?

  Het doel van deze bijeenkomst is om jou als kiezer te informeren over de standpunten van de aanwezige partijen op het gebied van natuur, water, landbouw en landschap. Tijdens deze avond is er veel interactie tussen het publiek en de lijsttrekkers. Als natuur- en milieuorganisatie in Noord-Holland zien wij dat deze verkiezingen van groot belang zijn voor een gezonde leefomgeving en de kwaliteit van onze natuur en de toekomst van het Noord-Hollands landschap. Wij vragen ons daarom af: welke partijen willen werk maken van oplossingen voor de vele opgaves die spelen, en zo ja, hoe?

  Deel jouw vraag of idee

  Het wordt een interactieve avond waarbij de lijsttrekkers in gesprek gaan met het publiek. Jij kunt ook een bijdrage leveren. Heb je een prikkelende vraag of een inspirerend idee voor het Politiek Café? We streven ernaar om jouw inbreng tijdens de avond aan bod te laten komen. Dit kan op de thema’s: natuur, water, landbouw en landschap. Laat het aan ons weten via dit formulier.

  Deelnemende organisaties

  Dit Politiek Café wordt georganiseerd door Landschap Noord-Holland, Natuurmonumenten, IVN Noord-Holland, Goois Natuurreservaat en de Natuur en Milieufederatie Noord-Holland. In aanloop naar 8 maart stellen we een definitief programma vast.

  Ja, ik meld mij aan.

  Terug naar agenda

  Politiek Café 8 maart – Natuur op het stembiljet

  GASFABRIEK, Helderseweg, Alkmaar, Netherlands