Netwerkbijeenkomst voedselbossen – 13 juli

Netwerkbijeenkomst voedselbossen - 13 juli

13 juli 2022 - 13 juli 2022
14.00 uur - 17.00 uur

  • Organisatie: Natuur en Milieufederatie Noord-Holland

Ja, ik meld mij aan

Voedselbossenbijeenkomst

Er gebeurt momenteel veel rondom het thema voedselbossen en agroforestry in Noord-Holland, maar deze informatie is soms nog lastig te vinden. De Natuur en Milieufederatie Noord-Holland organiseert daarom samen met de Provincie Noord-Holland op woensdagmiddag 13 juli een netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kunnen initiatiefnemers, ondernemers, beleidsmakers en andere geïnteresseerden elkaar ontmoeten. Er is deze middag veel ruimte om te netwerken en onderling kennis uit te wisselen. De bijeenkomst vindt plaats op locatie bij voedselbos Kreilerwoud.

Praktische informatie

Datum: woensdag 13 juli
Tijd: 14.00-17.00 (tot 17.45 tijd voor borrel)
Locatie: Voedselbos Kreilerwoud, Kreil 6 in Barsingerhorn (Hollands Kroon)

Ja, ik meld mij aan

In aanloop naar de bijeenkomst delen we een programma en meer informatie.

Programma

Deze bijeenkomst richt zich op het uitwisselen van informatie en ontmoeting. We organiseren daarom sessies rondom belangrijke thema’s, zoals beleid en wetgeving, ecologie en verdienmodellen. Uiteraard is er ook ruimte voor een rondleiding door het voedselbos met eigenaar en voedselbosontwerper Jelle Fekkes.

Tijdens deze bijeenkomst lanceren we ook de ‘FAQ’s’ over voedselbossen en agroforestry die wij hebben ontwikkeld voor de website Platform Groen Kapitaal. We sluiten af met een borrel en tijd om nader kennis te maken met elkaar.

Achtergrondinformatie

Deze bijeenkomst is onderdeel van een project van de Natuur en Milieufederatie Noord-Holland en de Provincie Noord-Holland. We brengen hierin het netwerk rondom voedselbossen en agroforestry in kaart en onderzoeken waar kennisgaten en hulpvragen zitten. Op basis van de behoefte in de praktijk ontwikkelen we enkele kennisdossiers (‘FAQ’s’) rondom voedselbossen in Noord-Holland.

Heb je vragen of wil je alvast meer informatie? Neem dan contact op met Minella Haazelager via minella@mnh.nl.

Terug naar agenda

Netwerkbijeenkomst voedselbossen – 13 juli

Kreil 6, Barsingerhorn, Netherlands