Netwerkbijeenkomst leden en partners MNH

Netwerkbijeenkomst leden en partners MNH

29 maart 2022 - 29 maart 2022
16.00 - 17.30

  • Organisatie: Natuur en Milieufederatie Noord-Holland
  • Inschrijven bij: Natuur en Milieufederatie Noord-Holland

Netwerkbijeenkomst voor onze leden en partners

Als lid en partner van Natuur en Milieufederatie Noord-Holland ben je van harte welkom op een onze netwerkbijeenkomst op dinsdag 29 maart van 16.00 tot 17.30 uur op het kantoor van Natuur en Milieufederatie Noord-Holland.

Tijdens deze inspirerende middag ontmoet je andere leden en partners van Natuur en Milieufederatie Noord-Holland en delen we ervaringen, kennis en vragen met elkaar. Het doel van deze middag is om samenwerking rondom onze gezamenlijke groene ambities te versterken. Meld je hier aan

Onze samenwerking versterken

Tijdens deze middag willen we een boost geven aan onze samenwerking. We horen graag waar jullie aan werken en hoe wij jullie daarbij kunnen helpen. Wat voor rol kan Natuur en Milieufederatie Noord-Holland innemen om jullie duurzame doelen te behalen. Verder nemen we je mee in onze plannen voor de komende tijd.

Communicatie-aanpak

In de afgelopen maanden hebben we ons gericht op het versterken van onze communicatie-aanpak. Waar zijn we goed in en hoe kunnen wij onze kwaliteiten zo effectief mogelijk inzetten. En misschien nog wel belangrijker: hoe profiteer jij daar als lid/partner van? Aan de hand van onderzoek hebben we daar meer inzicht in gekregen. Deze middag willen we ook benutten uitkomsten te delen en jouw ideeën op te halen.

Centrale vragen die deze middag aan bod komen:

Wat kunnen jullie
Wat kunnen wij
Wat kunnen wij samen

Voorlopig programma:

15.45 uur: Inloop
16.00 uur: Opening door Sijas Akkerman, directeur Natuur en Milieufederatie Noord-Holland.
16.10 uur: Presentatie communicatie RainbowCollection en MNH: Op welke thema’s gaan wij ons de komende jaren inzetten. En hoe profiteer jij daar als lid/partner van.
16.30 uur: Hoe kunnen we samen onze doelen behalen
17.30 uur: borrel en netwerken.

We zien je graag op dinsdag 29 maart! Heb je op voorhand vragen, laat het gerust weten! Meld je hier aan

Terug naar agenda

Netwerkbijeenkomst leden en partners MNH

Kleine Tocht, Zaandam, Netherlands