Inspiratiesessie voor Doeners voor meer groen in Alkmaar

Inspiratiesessie voor Doeners voor meer groen in Alkmaar

22 juni 2021

  Inspiratiesessie: ben je erbij?

  Op dinsdagavond 22 juni 2021 organiseert de gemeente Alkmaar met het projectteam ‘Groen Kapitaal in de Buurt’ een inspiratiesessie voor bewoners. We zijn op zoek naar mensen die graag aan de slag willen met groen in de eigen leefomgeving. Op deze avond kunnen bewoners tijdens een online-bijeenkomst inspiratie opdoen om te kijken of het idee kans van slagen heeft.

  Werk je idee verder uit

  Weet je al precies wat je wil, dan nodigen we je uit voor de uitwerkavond op dinsdagavond 6 juli 2021. Bij ‘Groen Kapitaal in de Buurt’ worden niet alleen ideeën bedacht, het is de bedoeling dat bewoners deze zelf gaan uitvoeren. De provincie Noord-Holland en de gemeente Alkmaar hebben geld beschikbaar gesteld om de projecten te ondersteunen. Het team helpt bij het uitwerken van de plannen, het leggen van contacten en voor een aantal projecten is er geld beschikbaar om spullen aan te schaffen. Op deze manier is het mogelijk om ook snel aan de slag te kunnen.

  Meld je aan

  Wil je meedoen voor mooier groen, meer biodiversiteit, een beter klimaat of gewoon voor de gezelligheid? Reserveer hier je deelnameplek. Daarna ontvang je een bevestiging per e-mail.

  Heb je al een idee of wil je meer informatie neem dan contact op met Nienke Kwikkel van Landschap Noord-Holland.

  Groen Kapitaal in de Buurt is een initiatief van IVN Noord-Holland, Natuur en Milieufederatie Noord-Holland en Landschap Noord-Holland. Provincie Noord-Holland maakt het project mogelijk middels subsidie.

  Terug naar agenda

  Inspiratiesessie voor Doeners voor meer groen in Alkmaar

  Kleine Tocht, Zaandam, Netherlands