Groene ideeën in Noord-Holland gezocht

Groene ideeën in Noord-Holland gezocht

8 juli 2020 - 8 juli 2020

  • Organisatie: Groen Kapitaal

Groene ideeën in Noord-Holland gezocht

Gezocht: initiatiefnemers van bestaande of nieuwe innovatieve en inspirerende groene ideeën in Noord-Holland!

Heb jij een groene droom en wil je dit jaar nog stappen zetten om daarmee de biodiversiteit te vergroten? Doe dan mee aan het Groen Kapitaal event 2020! Meld je nu aan en maak kans op nominatie voor de Gouden Roerdomp.

Wat gaan we doen?

Groen Kapitaal (het netwerkplatform van de Provincie Noord-Holland) begeleidt je bij het ontwikkelen van je idee, je volgt een (pitch)workshop en krijgt hulp bij het ontwikkelen van communicatiemateriaal. Én je krijgt hulp bij het voorbereiden van een campagne voor jouw idee. Want in augustus ga je campagne voeren om stemmen te verzamelen en zo ook bekendheid voor je plan te creëren!

Gouden Roerdomp

Ontvang jij online de meeste stemmen en word jouw groene initiatief door de jury als beste gekozen? Dan win jij de Gouden Roerdomp! Je ontvangt dan €2.500 voor jouw initiatief en een op maat gemaakte begeleiding door het team van Crowdfunding VoorNatuur.

Win je niet? Treur dan niet, want je krijgt sowieso een startbedrag van €250 aan jouw crowdfundingcampagne en persoonlijke begeleiding bij het voorbereiden van je campagne.

Meedoen

Aanmelden is simpel: klik op Start een initiatief en vul informatie over jouw idee in. Aanmelden kan tot en met 8 juli 2020. Je hoort 9 juli of je idee geselecteerd is om mee te doen aan het programma. Reserveer alvast 20 augustus ’s avonds in je agenda, dan vindt de pitchworkshop plaats!

Selectiecriteria

  • Jouw initiatief moet een bijdrage leveren aan de vergroting van biodiversiteit in Noord-Holland.
  • Het initiatief moet een natuurcombinatie zijn. Dus een combinatie met gezondheid, bouwen, voedsel etc.
  • Het initiatief moet relatief concreet zijn voor 2020.

Inspiratie opdoen? Kijk hier.

Terug naar agenda

Groene ideeën in Noord-Holland gezocht

Kleine Tocht, Zaandam, Netherlands