‘Evenement HIER opgewekt’ van 18 t/m 20 november

'Evenement HIER opgewekt' van 18 t/m 20 november

20 november 2020 - 20 november 2020
Meerdere starttijden

  • Organisatie: HIER

Evenement HIER opgewekt 2020

Woensdag 18 t/m vrijdag 20 november 2020 vindt voor de negende keer het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie in Nederland. EHO is hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij de lokale energie-initiatieven. Een vrolijke gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en inspiratie op te doen.

Burgerkracht

Het thema is dit jaar ‘Burgerkracht’. Met de toewijding van burgers houden we de energietransitie op gang. Zorgen we dat 50% van de wind- en zonneparken op land écht in handen komt van buurtbewoners. Laten we de stem van de mensen horen in de Regionale Energiestrategieën en de wijkaanpak voor aardgasvrije woningen. Op naar een duurzame en betaalbare toekomst voor iedereen in Nederland. Leve de burgerkracht!

Het event gaat dit jaar voor het eerst helemaal online. Er is keuze uit 32 deelsessies, naast een plenair programma en de Climate Comedy Night – met cabaretiers Martijn Koning, Rayen Panday, Kiki Schippers en als presentator Art Rooijakkers!

Het Evenement HIER opgewekt is een vrolijk evenement waar je een goede dosis positieve energie opdoet om verder te werken aan de energietransitie. Het is gericht op mensen van lokale energie-initiatieven en hun samenwerkingspartners – zoals overheden, warmtebedrijven, energieleveranciers en serviceverleners.

Aanmelden

Ga voor meer info en aanmelden naar www.evenementhieropgewekt.nl

 

Terug naar agenda

‘Evenement HIER opgewekt’ van 18 t/m 20 november

Kleine Tocht, Zaandam, Netherlands