Digitale bijeenkomsten RES 18 t/m 20 mei

Digitale bijeenkomsten RES 18 t/m 20 mei

20 mei 2020 - 20 mei 2020
19.00 uur - 20.30 uur

  • Inschrijven bij: Natuur en Milieufederatie Noord-Holland
  • Meer informatie: Natuur en Milieufederatie Noord-Holland

Digitale bijeenkomsten concept RES

Wat zijn uw standpunten?

Op 22 en 24 april jl. hebben de regio’s Noord-Holland Noord en Zuid hun concept van de Regionale Energie Strategieën (RES) vrijgegeven. Deze concepten bevatten de plannen van de regio’s voor het opwekken van duurzame energie op land tot en met 2030. De RES-sen bevatten concrete zoeklocaties voor wind en zon op land. Wat is uw standpunt over deze plannen?

Graag nodigen wij u uit voor een digitale bijeenkomst op één van de onderstaande data. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over  de inhoud van de concept RES voor uw regio en presenteren wij onze visie daarop. We horen graag uw standpunten over de plannen zodat wij deze kunnen inventariseren. Daarnaast zullen we u ook laten weten hoe u in komende fase van de RES uw stem kunt laten horen.

Wij organiseren per deelregio een bijeenkomst:

Klik op de bovenstaande links om u aan te melden voor één van deze bijeenkomsten. U kunt u uiteraard ook aanmelden voor meerdere bijeenkomsten. In de regio Amsterdam zijn de plannen al langer bekend. Amsterdammers worden nadrukkelijk uitgenodigd om mee te praten over specifieke projecten dichtbij de gemeentegrens, bijvoorbeeld bij de bijeenkomsten over Amstelland, Zaanstreek-Waterland, en de Haarlemmermeer.

De bijeenkomsten vinden plaats via Zoom. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een herinnering met een link en wachtwoord om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst.

Wij hopen u bij een van de bijeenkomsten te zien!

Met vriendelijke groet,

Natuur en Milieufederatie Noord-Holland

Vereniging Energie Coöperaties en -Initiatieven Noord-Holland

Terug naar agenda

Digitale bijeenkomsten RES 18 t/m 20 mei

Kleine Tocht 4, Zaandam, Netherlands