Dag van de Duinen

Dag van de Duinen

18 september 2021 - 18 september 2021
9.00 uur - 17.00 uur

Op zaterdag 18 september organiseert Stichting Duinbehoud de eerste landelijke Dag van de Duinen

Met de Dag van de Duinen vraagt Stichting Duinbehoud extra aandacht voor de kwetsbaarheid van de duinen en vieren ze samen met jou de schoonheid van dit verbluffende natuurgebied. De duinen zijn van groot belang als leefgebied van veel bijzondere en zeldzame planten en dieren. En de duinen zijn een unieke plek waar je kunt genieten van de rust en ruimte.

Ga mee op excursie

Neem gratis deel aan een of meer bijzondere excursies die ze voor je hebben uitgestippeld. Je gaat op pad met een duinconsulent en ontdekt tijdens je wandeling de veelheid aan planten en dieren in de duinen. Een leerzame en leuke ervaring, gegarandeerd!

Doe mee en maak de mooiste foto

Jouw foto uitgelicht in tijdschrift DUIN? Dan is je kans. Je hoeft geen ervaren natuurfotograaf te zijn, dus iedereen mag meedoen aan de fotowedstrijd. Klik op ‘Doe mee’ voor de voorwaarden en wat je kunt winnen.

Denk mee tijdens de bijeenkomst in Naturalis

Kom je naar de bijeenkomst in Naturalis Biodiversity Center in Leiden tijdens de Dag van de Duinen? Het wordt een informatieve ochtend over de duinen, waarin ze samen met verschillende experts inzoomen op de kansen en uitdagingen. Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis.

Terug naar agenda

Dag van de Duinen

Rapenburg 8, Leiden, Netherlands