Actiebijeenkomst Ruimte voor Transitie

Actiebijeenkomst Ruimte voor Transitie

27 mei 2021
14.00 uur - 16.30 uur

  Donderdagmiddag 27 mei van 14.00 – 16.30 uur organiseert het project Ruimte voor Transitie (LTO-Noord, Natuur & Milieufederatie Noord-Holland & HAS lectoraat Nieuwe Business Modellen voor Landbouw- en Voedseltransitie) een digitale bijeenkomst rondom het thema de agrariër als partner richting een gezonde voedselomgeving.

  Binnen deze actiebijeenkomst gaan wij met o.a. agrariërs, korte keten ondernemers en beleidsmedewerkers in gesprek over de rol en functie van het boerenerf binnen het creëren van een gezonde voedselomgeving. Door met elkaar het gesprek aan te gaan en ervaringen uit te wisselen werken we samen toe naar het formuleren van een transitieopgave: hoe werk je samen aan het vergroten van de toegang tot vers voedsel, welke rol bekleed je hierin en wie/wat heb je daarvoor nodig?

  Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan voor maandag 10 mei aan bij Ruben Burgers van de HAS Hogeschool. Na bevestiging van je deelname ontvang je naar aanloop van de bijeenkomst een uitgebreider programma inclusief de Teams-uitnodiging.

  Download de uitnodiging met meer informatie

  Terug naar agenda

  Actiebijeenkomst Ruimte voor Transitie

  Kleine Tocht 4a, Zaandam, Netherlands