Milieufederatie Noord Holland Samen voor een gezond en duurzaam Noord-Holland
Menu
Duurzame energie

Duurzame energie

Energie bij u thuis

Stook je Rijk woningisolatie in huurwoningen

Stook je Rijk: woningisolatie in huurwoningen

Maak uw huis behaaglijk en bespaar op energie. Daar kunnen wij bij helpen. Duurzame energie kun je zelf opwekken. Dat kan met zonnepanelen, of als je deelneemt in een collectief, zelfs met een eigen windmolen. Maar er leiden meer wegen naar een duurzame provincie. Als je bespaart op energie hoef je minder op te wekken. En dat levert geld op en een aangenamer klimaat in huis. 

In 2014 zijn we samen met de gemeenten Alkmaar en Haarlem gestart met het programma Stook je Rijk. In die aanpak werken we samen met de gemeente, bewoners en woningbouwcorporaties om energiebesparing in huurwoningen te realiseren.

Vanaf eind 2014 doen wij mee met het landelijk project Kleur uw gemeente groen, waarin we met partijen als o.a. Bouwend Nederland, Veneto en de Rabobank, gemeenten stimuleren woningen te isoleren. En zo zijn er meer regelingen en projecten waarmee wij u kunnen adviseren.

In de volle breedte dragen we daarmee bij aan de isolatie van zo veel mogelijk woningen in Noord-Holland. Het betreft zowel koop, huur als blokwoningen. Nieuw en oudbouw. Bel ons in Zaandam 075 6351598

Er valt nog zoveel energie te winnen in de bebouwde omgeving!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 

 

Nationale Postcode Loterij
CBF