Verkiezingsdebat Toekomst Schiphol en Luchtvaart

Verkiezingsdebat Toekomst Schiphol en Luchtvaart

11 maart 2021
16.30 uur - 18.00 uur

  • Organisatie: Natuur en Milieufederatie Noord-Holland
  • Inschrijven bij: Natuur en Milieufederatie Noord-Holland

Verkiezingsdebat Toekomst Schiphol en Luchtvaart

De coronacrisis heeft groot effect op de luchtvaart en Schiphol. Voor de een staat zijn of haar baan op het spel. Voor de ander betekent minder vluchten meer rust. Veel kiezers leven met de vraag hoe politieke partijen Schiphol en de luchtvaart in Nederland de komende jaren willen laten ontwikkelen? Groei onder voorwaarden, maar welke voorwaarden dan? Een standstil vanwege omgeving, milieu of mogelijk afnemende vraag? Of is krimp noodzakelijk?

Over deze centrale vragen organiseren wij op donderdag 11 maart van 16.30 tot 18.00 uur een debat onder de woordvoerders luchtvaart van de verschillende politieke partijen. Met Jan Paternotte – D66, Lammert van Raan – PvdD, Ingrid Michon – VVD, Suzanne Kröger – GroenLinks, Jimmy Dijk – SP, Mustafa Amhaouch – CDA, Bert Blase – Code Oranje en Frank Visser – CU.

Deze middag leggen we interessante stellingen van Schiphol, Provincie Noord-Holland, bewoners en VNO-NCW voor aan de politici. Een gevarieerd luchtvaartdebat gerelateerd aan de thema’s Economie, Klimaat, Corona en Gezondheid. Zowel positieve als kritische geluiden komen aan bod. Klik hier om je aan te melden voor deze bijeenkomst of kijk live via ons Youtube kanaal.

Een select gezelschap willen we de ruimte geven deel te nemen aan het debat via het online platform Zoom. Hoe kun je deelnemen? Stuur een vraag die je graag aan bod wilt laten komen tijdens het debat. Uit alle inzendingen stellen we een groep samen die wij persoonlijk uitnodigen. Stuur hier jouw vraag in.

Uitnodiging in PDF: Verkiezingsdebat Toekomst Schiphol en luchtvaart

Terug naar agenda

Verkiezingsdebat Toekomst Schiphol en Luchtvaart

Kleine Tocht, Zaandam, Netherlands