Milieufederatie Noord Holland Samen voor een gezond en duurzaam Noord-Holland
Menu
Wandeltocht door waardevol gebied bij A8-A9

Wandeltocht door waardevol gebied bij A8-A9

Op zaterdag 13 oktober 2018 houdt de SP Noord-Holland een wandeltocht en een informatiemarkt in het gebied waar de provinciale snelweg A8-A9 moet komen. Dit gebied bestaat nu nog voornamelijk uit agrarische gronden, landweggetjes, historische forten en kruitmagazijnen, een golfbaan en veel open groene ruimte. Het evenement begint om 15.30 uur en u bent van harte welkom om hieraan deel te nemen.

Snelweg door waardevol gebied

De provincie Noord-Holland wil een vierbaanssnelweg door dit waardevolle, open terrein en het werelderfgoed ‘Stelling van Amsterdam’. De SP Noord-Holland vraagt zich af of de vierbaanssnelweg niet meer zal vernietigen dan opleveren. Om iedereen te laten meegenieten van dit mooie gebied kunt u meedoen met een wandeltocht. Bovendien kunt u zich na de (eventuele) wandeltocht op de informatiemarkt laten informeren over het gebied en de plannen. Verschillende organisaties, waaronder Natuur en Milieufederatie Noord-Holland, zijn hierbij aanwezig. En natuurlijk is er koek en zopie en EHBO.

Wandelen met gids

De wandeltocht start omstreeks 15.30 uur bij station Krommenie-Assendelft (bij de grote parkeerplaats) of bij Fort Veldhuis om ongeveer 16.30 uur. U wordt tijdens de wandeling begeleid door een gids. De informatiemarkt begint na de tocht, rond 17.30 uur, bij fort Aan den Ham.  

We zien u graag op zaterdag 13 oktober!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 

 

Nationale Postcode Loterij
CBF