Milieufederatie Noord Holland Samen voor een gezond en duurzaam Noord-Holland
Menu
Wandeltocht door waardevol gebied bij A8-A9

Wandeltocht door waardevol gebied bij A8-A9

Op zaterdag 13 oktober 2018 om 15.30 uur organiseert de SP Noord-Holland een wandeltocht en informatiemarkt in het gebied waar de provinciale snelweg A8-A9 moet komen. Dit gebied bestaat nu nog voornamelijk uit agrarische gronden, landweggetjes, historische forten en kruitmagazijnen, een golfbaan en veel open groene ruimte. U bent van harte welkom om hieraan deel te nemen.

Snelweg door waardevol gebied

De provincie Noord-Holland wil een vierbaanssnelweg door dit waardevolle open gebied en het werelderfgoed Stelling van Amsterdam. De SP Noord-Holland vraagt zich af of de vierbaanssnelweg niet meer zal vernietigen dan opleveren. Om iedereen te laten meegenieten van dit mooie gebied kunt u meedoen met een wandeltocht. Bovendien kunt u na de (eventuele) wandeltocht zich laten informeren over het gebied en de plannen op de informatiemarkt. Meerdere organisaties waaronder Natuur en Milieufederatie Noord-Holland zijn hierbij aanwezig. En natuurlijk is er koek en zopie en EHBO.

Wandelen

De wandeltocht start omstreeks 15.30 uur bij station Krommenie-Assendelft. U wordt tijdens de wandeling begeleid door een gids. Na de tocht kunt u bij fort Aan den Ham op de markt informatie inwinnen over het gebied. De informatiemarkt begint om ongeveer 17.30 uur. 

We zien u graag op zaterdag 13 oktober!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 

 

Nationale Postcode Loterij
CBF