Milieufederatie Noord Holland Samen voor een gezond en duurzaam Noord-Holland
Menu
Dialoogdag voor natuurvrijwilligers

Dialoogdag voor natuurvrijwilligers

Het Terrein Beheerders Overleg, waar MNH deelnemer van is, organiseert op 16 mei de Dialoogdag. Een inspirerende dag voor alle Noord-Hollandse natuurvrijwilligers. U kunt bij deze dag aanwezig zijn.

Deze editie staat geheel in het teken van Biodiversiteit in het landelijk gebied en het voeren van natuurinclusieve landbouw: landbouw die op alle fronten rekening houdt met de natuur. We kijken hoe landbouw en natuur elkaar kunnen versterken voor een hogere biodiversiteit. U hoort van boeren én vrijwilligers hoe zij bijdragen aan een soortenrijk platteland; vol insecten, weidevogels en een gezonde bodem.

Eropuit

Voorafgaand aan diverse lezingen kunt u vanaf 13.00 uur op pad in de Zaanstreek met gidsen en vrijwilligers van onder andere Staatsbosbeheer, Landschap Noord-Holland, en IVN. Of u kunt een bezoek brengen aan de Poelboerderij.

Lezingen, debatten en workshops

Om 15.00 uur zijn er in het rijksmonument ‘de Stoomhal’ in Wormerveer lezingen, debatten, workshops en een gesprek met gedeputeerde Adnan Tekin. Bovendien is er een mini-markt waar u streekproducten kunt kopen, zoals onkruidenboter uit Amstelland, kruidenthee uit Amsterdam en producten uit de Zaanstreek.

Locatie en aanmelden

Deze dag vindt plaats in het rijksmonument De Stoomhal in Wormerveer U kunt zich voor deze middag aanmelden. Op deze aanmeldpagina vindt u ook meer informatie over het dagprogramma.

We zien u graag op 16 mei.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 

 

Nationale Postcode Loterij
CBF